فرم دادن خامه

 

مواد لازم :

خامه صبحانه پگاه ............ابسته (بسته صورتی پرچرب یا نیم چرب)

شکر ............................50گرم

طرز تهیه :

1:اب اضافی خامه رو میریزیم دور بعد خامه رو با شکر مخلوط میکنیم میزاریم تو فریزر به مدت 20دقیقه و تواین مدت 4بار با چنگال تو فریزر هم میزنیم طوری که خامه تگرگی بشه (از هر 5دقیقه)

2:بعداز گذشت این زمان خامه رو با همزن برقی مینیم تا فرم بگیره طوری که جای پره های هم زن پاک نشه و وقتی ظرفو برمیگردونیم خامه نریزه

اگه خواستین میتونین وانیل هم اضافه کنین(مرحله 1)



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: کیک ، ،
برچسب‌ها: فرم گرفتن خامه ,

تاريخ : سه شنبه 17 ارديبهشت 1392 | 10:35 | نویسنده : سارا |
.: Weblog Themes By VatanSkin :.